Over André Blanken

Over André Blanken

Als scheidingsmediator ben ik in Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving werkzaam. Als mediator heb ik mij gespecialiseerd tot scheidingsspecialist. Mijn jarenlange ervaring in de financieel juridische wereld komt daarbij goed van pas. Ik zet nu al mijn kennis en ervaring in op het gebied van fiscaliteit, financiële- en juridische vraagstukken om u te kunnen helpen.

Wat is de kracht van André Blanken

Als mediator is mijn kracht het inleven in zowel de mens als de harde materie. Dit is in een scheiding onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het helpen doorgronden, verbinden en duurzaam oplossen maakt het voor u mogelijk tot een duurzame oplossing van uw scheiding te komen. In een tijd waarin u mogelijk even door de bomen het bos niet meer ziet en uw emoties de overhand hebben is het fijn dat ik u daarbij kan helpen. In mijn rol kan ik u daarbij neutraal en onpartijdig helpen. Na beëindiging van een scheidingstraject krijg ik van cliënten vaak te horen dat zij direct na de eerste kennismaking met meer rust en ontspanning het scheidingstraject aan konden gaan.

Mijn voldoening als scheidingsmediator

Mensen vragen mij vaak of ik als scheidingsmediator zelf niet weemoedig wordt om de gehele dag tussen scheidende cliënten te zitten. En het antwoord is volmondig nee, omdat ik weet waar ik eenieder mee kan helpen. En aan het einde van ieder traject is het mooiste cadeau wat ik mag opleveren een convenant en vaak een ouderschapsplan waarbij de cliënten volledig achter de gemaakte afspraken kunnen staan. Deze documenten zijn de basis voor een nieuwe start en opent perspectief voor mijn cliënten en hun kinderen. Kortom, hoewel de omstandigheden waarin ik werk niet altijd vrolijk gestemd zijn, haal ik telkens veel voldoening in de begeleiding en het uiteindelijk tot stand gekomen resultaat.

Kwaliteitsborging, weet waarvoor u kiest

Ik ben aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN), daardoor weet u zeker dat u kiest voor een gekwalificeerde scheidingsmediator. Jaarlijks moet ik aan de vereisten voldoen. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Mediators vereniging (NMv). En, als u daarvoor in aanmerking komt, mag ik als High Trust praktijk voor u een aanvraag voor subsidie indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mijn praktijk is aangesloten bij het landelijk netwerk ScheidingsWijze[n]. Binnen dit netwerk werken veel mediators met uiteenlopende specialismen. Dat maakt het voor mij mogelijk
om antwoorden te vinden op al uw vragen.

“André geeft je vanaf het eerste moment vertrouwen. Hij is professioneel en verliest de menselijke kant niet uit het oog. Wat mij goed is bijgebleven is dat hij als scheidingsspecialist rust uitstraalt, het overzicht bewaakt en geïnteresseerd is in wie je bent als mens.”

Jasper uit Veenendaal