Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

U wilt scheiden en bent op zoek naar een mediator in de omgeving van Barneveld, Ede en Veenendaal. Uit elkaar gaan is een emotionele gebeurtenis en er breekt een periode aan waarbij een hoop complexe zaken geregeld moeten worden. Het is dan fijn als een onafhankelijke partij helpt om er samen uit te komen. Als ervaren en gekwalificeerde mediator zorg ik ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Ik ben uw enige contactpersoon, waarbij u kunt rekenen op overzichtelijke en heldere communicatie. 

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Voordelen Mediator Veenendaal

Als mediator in Veenendaal kom ik graag bij u thuis langs, hierdoor hoeft u de deur niet uit. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen we uiteraard afspreken in één van onze spreekruimtes. Als lid van de Mediators federatie Nederland (MfN), weet u zeker dat u geholpen wordt door een gekwalificeerde mediator. Jaarlijks moet er bij deze federatie aan de gestelde eisen worden voldaan. Als u voor mij kiest als mediator in Veenendaal, zult u niet zelf op zoek hoeven te gaan naar antwoorden op specifieke vragen rondom de scheiding. Als lid van een netwerk met scheidingsspecialisten kunnen de meest ingewikkelde vragen beantwoord worden door middel van overleg met collega’s.

Werkwijze mediator Veenendaal

De eerste afspraak betreft een kennismakingsgesprek, waarbij u wordt voorzien van de nodige informatie met betrekking tot de scheiding. U kunt daarbij uw eerste vragen stellen die voor u belangrijk zijn. In overleg beslissen we of we samen verder gaan. Indien we het traject samen aangaan zullen alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan (inclusief omgangsregeling). Er zijn twee mogelijkheden om te betalen; u kunt ervoor kiezen om per uur te betalen of om een vaste prijs af te spreken. Als u kiest voor een vaste prijs zijn alle kosten inbegrepen. Denk hierbij aan advocaat- en rechtbankkosten. Het afspreken van een vaste prijs heeft als voordeel, dat niet voor verrassingen kan komen te staan.

Contact opnemen

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Een mediator is uw bemiddelaar die u helpt met het maken afspraken rondom uw scheiding. Deze afspraken legt uw mediator voor u vast in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan (indien er minderjarige kinderen aanwezig zijn). De mediator maakt een alimentatieberekening voor u waaruit blijkt wie welk deel bijdraagt in de kinderkosten en berekent of er daarna nog voldoende draagkracht resteert voor het betalen van partneralimentatie. De mediator stelt een vermogensopstelling voor u op. Hierdoor is het voor u in één oogopslag duidelijk wat er in uw situatie valt te verdelen. 

In elke situatie zal de mediator in zijn rol als scheidingsspecialist u veel werk uit handen nemen. Daardoor kunt u met de juiste focus, weloverwogen beslissingen nemen die van belang zijn voor de rest van uw leven. Niet alleen wanneer de communicatie tussen u moeizaam verloopt maar ook in die situaties waarin mensen denken dat zij geen mediator nodig hebben omdat zij in goede harmonie uit elkaar gaan. Ook dan is het raadzaam een mediator in te schakelen. U zult merken dat u dan vlotter door het traject heen zult gaan. Het bespaart u bovendien veel emoties, het is toch al een lastige tijd waarin veel geregeld moet worden.

Altijd goedkoper dan wanneer u allebei met een eigen advocaat aan het werk gaat. Na een gratis kennismakingsgesprek zal de mediator u een vaste prijs voorstellen voor het gehele scheidingstraject. U betaalt alleen voor waar u behoefte aan heeft. Bij de vaste prijs zijn de advocaat- en rechtbank kosten inbegrepen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Next Level Mediation werkt samen met een lokale advocaat, dat bespaart u tijd en kosten, u hoeft dus niet zelf op zoek naar een advocaat en u hoeft ook niet zelf naar de rechtbank. U kunt ook kiezen om per uur te betalen. Dan betaalt u alle contact- en overige voor u gewerkte uren van de mediator.