Mediator Veenendaal

U wilt scheiden en bent op zoek naar een mediator in de omgeving van BarneveldEde en Veenendaal. Uit elkaar gaan is een emotionele gebeurtenis en er breekt een periode aan waarbij een hoop complexe zaken geregeld moeten worden. Het is dan fijn als een onafhankelijke partij helpt om er samen uit te komen. Als ervaren en gekwalificeerde mediator zorg ik ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Ik ben uw enige contactpersoon, waarbij u kunt rekenen op overzichtelijke en heldere communicatie. 

Voordelen Mediator Veenendaal

Als lid van de Mediators federatie Nederland (MfN), weet u zeker dat u geholpen wordt door een gekwalificeerde mediator. Jaarlijks moet er bij deze federatie aan de gestelde eisen worden voldaan. Als u voor mij kiest als mediator in Veenendaal, zult u niet zelf op zoek hoeven te gaan naar antwoorden op specifieke vragen rondom de scheiding. Als lid van het netwerk ScheidingsWijze[n] kunnen de meest ingewikkelde vragen beantwoord worden door de scheidingsspecialisten. Bovendien werk ik al als scheidingsmediator samen met een advocaat in Ede. De advocaat hoeft alleen maar de documenten in te dienen bij de rechtbank, wat u kosten bespaart op de advocaat. Naast het kostenvoordeel hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een advocaat.

Werkwijze mediator Veenendaal

Als mediator in omgeving Veenendaal kan ik bij u aan huis komen voor een afspraak. Liever op kantoor afspreken? Dat is ook zeker mogelijk. De eerste afspraak betreft een kennismakingsgesprek, waarbij u wordt voorzien van de nodige informatie met betrekking tot de scheiding. U kunt daarbij uw eerste vragen stellen die voor u belangrijk zijn. In overleg beslissen we of we samen verder gaan. Indien we het traject samen aangaan zullen alle afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan (inclusief omgangsregeling). Er zijn twee mogelijkheden om te betalen; u kunt ervoor kiezen om per uur te betalen of om een vaste prijs af te spreken. Als u kiest voor een vaste prijs zijn alle kosten inbegrepen. Denk hierbij aan advocaat- en rechtbankkosten. Het afspreken van een vaste prijs heeft als voordeel, dat niet voor verrassingen kan komen te staan.

Contact opnemen

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

mediator-ede

Stel vrijblijvend je vraag

0318-845113
info@nextlevelmediation.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.