Referenties

Referenties

Marianne Ik ben André dankbaar voor de begeleiding waardoor hij ons zo prettig mogelijk er doorheen heeft geloodst en de zaken helder zijn geregeld.
Corné Het persoonlijk contact is mij het meest bijgebleven. André heeft ons deskundig en prettig begeleid. Hij toont daarbij alle rust en begrip. Dat voelde voor mij goed aan.
Nico André is als mediator een vriendelijk persoon en communiceert duidelijk. Hij laat je niet met vragen zitten. Hij reageert snel op (tussentijdse) vragen en staat altijd open voor het geven van uitleg. Daarmee toonde hij zijn deskundigheid.
Gijsbert De gesprekken met de scheidingsdeskundige waren fijn met een duidelijke uitleg. Hij had begrip voor de situatie, maar bleef ook zakelijk. Het meest positief bijgebleven vond ik de wijze waarop wij open en positief met elkaar konden praten.
Ans Ik ben zeer tevreden over de begeleiding. André is een zeer prettige man in de omgang en uitleg. Ik kan niets bedenken wat beter kan. Alles was positief.
Desirée Alles verliep vlot. De mediator gaf een duidelijke uitleg in alles. André is snel en discreet.
Niels De mediator dacht goed met ons mee, zodat we uiteindelijk tot de juiste oplossing zijn gekomen voor ons ouderschapsplan. Ik kan het iedereen aanbevelen als je dan toch gaat scheiden.
Stefan Onze scheiding was vlot geregeld. Ik kan niets bedenken wat beter kan, het was gewoon perfect.
Pauline André geeft je vanaf het eerste moment vertrouwen. Hij is professioneel en verliest de menselijke kant niet uit het oog. Wat mij goed is bijgebleven is dat hij als echtscheidingsspecialist rust uitstraalt, het overzicht bewaakt en geïnteresseerd is in wie je bent als mens.
Annabel Hij heeft ons goed geholpen met onze scheiding en het opstellen van het ouderschapsplan. Hij heeft goed naar ons geluisterd en kon daardoor goed inspelen op onze wensen ten aanzien van de woning en de omgangsregeling met de kinderen.
Peter Het is prettig iemand te hebben die samen met jou de stappen doorloopt. André is een deskundige en fijn persoon.
Rinske Het was fijn om een mediator naast ons te hebben die rustig, vriendelijk en duidelijk is tijdens het regelen van onze scheiding en het opstellen van het ouderschapsplan.
Rudy De prettige begeleiding en de openheid van zaken gedurende het traject van echtscheiding zijn mij goed bijgebleven.
Jasper Wat mij het meest is bijgebleven tijdens het regelen van onze scheiding is dat André altijd professioneel blijft en goed is in het delen van objectieve informatie en uitleg. Deze mediator toont persoonlijke aandacht en is prettig in de omgang.
Stephanie André maakt snel scheiden mogelijk. Ik had een fijn en duidelijk contact. Hij is altijd bereikbaar voor vragen en reageert snel. Hij is in zijn communicatie open en eerlijk. Dat was voor mij verhelderend.