Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Mijn naam is André Blanken en ik ben een ervaren en gecertificeerde mediator in de omgeving Barneveld, Bennekom en Ede. U heeft de beslissing genomen, u gaat scheiden, maar weet niet waar u moet beginnen. We starten met een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek bij u aan huis. Dat maakt het voor u wel net zo makkelijk, er komt al genoeg op u af en het normale leven gaat ook door. Ik kan u helpen om de rust en het overzicht te bewaren in deze complexe situatie. Omdat ik jarenlang in de financieel juridische wereld heb gewerkt en tientallen echtscheidingen per jaar begeleid kan ik u daarbij waardig helpen. Door de jaren heen heb ik geleerd dat iedere scheiding uniek is, er is er geen een scheiding hetzelfde. Ook uw scheiding is uniek, uw scheiding moet bij u passen. Ik ben een zelfstandig werkende mediator en begeleid uw scheiding van A tot Z. Dat betekent dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een advocaat of zelf naar de rechtbank hoeft toe te gaan. Dit alles neem ik u uit handen en dat geeft u de rust en overzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Mediator Barneveld, gratis en vrijblijvend kennismaken bij u thuis

Als mediator, scheidingsspecialist kom ik bij u thuis in Barneveld en omgeving kennismaken, u hoeft de deur niet uit. Als een gesprek aan huis niet mogelijk is maak ik gebruik van een gespreksruimte bij u in de buurt. Bij het kennismakingsgesprek zit u beiden aan tafel, zodat we samen bepalen waar uw behoefte aan begeleiding ligt. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle informatie wat u mag verwachten tijdens uw scheidingstraject. Aan het eind van gesprek vertel ik u wat de vaste prijs is voor het gehele traject inclusief de kosten voor een advocaat en de rechtbank. Dat betekent dat u alleen betaalt voor waar u behoefte aan heeft. Daarna staat niets meer in de weg om te kunnen starten.

Werkwijze mediator Barneveld

Als mediator kom ik na het kennismakingsgesprek zo’n drie tot vier keer bij u langs aan huis in Barneveld en omgeving voor de gesprekken. We bespreken ieder onderwerp afzonderlijk, ik zorg ervoor dat dit overzichtelijk en gestructureerd zal gebeuren. De onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn uw woning, uw auto, uw pensioen en niet in de laatste plaats de kinderen. Bovendien maak ik voor u een alimentatieberekening zodat duidelijk is waarop u kunt rekenen. Hierbij maak ik voor u inzichtelijk of u recht heeft op bepaalde toeslagen na de scheiding. Dit zorgt ervoor dat u beter weet wat u na de scheiding werkelijk kunt besteden. De afspraken die jullie maken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ik werk al jaren samen meteen advocaat en dat zorgt ervoor dat ook dit deel van het scheidingstraject vlot kan worden doorlopen. De documenten worden door de advocaat ingediend bij de rechtbank. En de advocaat zorgt ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven in de burgerlijke stand. Zoals u leest wordt u grotendeels ontzorgd in dit traject en dat maakt dat u meer ruimte heeft om weloverwogen besluiten te kunnen nemen.  

Voordelen mediator Barneveld

Als u kiest voor mediator Barneveld en omgeving wordt uw scheiding begeleid van begin tot eind. U hoeft niet zelf op zoek naar een advocaat en de rechtbank hoeft u ook niet te bezoeken. De gesprekken vinden bij u thuis plaats, u bent daarvoor geen reistijd kwijt. In de financiële sector heb ik jarenlang financiële, fiscale en juridische kennis opgedaan. Daardoor is een financieel specialist inschakelen niet nodig. Als mediator, scheidingsspecialist werk ik onafhankelijk en zelfstandig. In mijn netwerk maak ik regelmatig gebruik van intermediairs uit de omgeving, hierdoor ben ik altijd voorzien van de meest actuele informatie. Om mijn kennis en kunde te borgen ben ik lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en ik werk voor de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), waardoor ik voor u een subsidie mag aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. Wilt u meer weten neem dan contact met mij op.

Contact

Neem contact met mij op, zodat u snel meer duidelijkheid zult verkrijgen in uw scheidingstraject. Kennismaken is gratis en vrijblijvend. 

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

In elke situatie zal de mediator in zijn rol als scheidingsspecialist u veel werk uit handen nemen. Daardoor kunt u met de juiste focus, weloverwogen beslissingen nemen die van belang zijn voor de rest van uw leven. Niet alleen wanneer de communicatie tussen u moeizaam verloopt maar ook in die situaties waarin mensen denken dat zij geen mediator nodig hebben omdat zij in goede harmonie uit elkaar gaan. Ook dan is het raadzaam een mediator in te schakelen. U zult merken dat u dan vlotter door het traject heen zult gaan. Het bespaart u bovendien veel emoties, het is toch al een lastige tijd waarin veel geregeld moet worden.

Een mediator is uw bemiddelaar die u helpt met het maken afspraken rondom uw scheiding. Deze afspraken legt uw mediator voor u vast in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan (indien er minderjarige kinderen aanwezig zijn). De mediator maakt een alimentatieberekening voor u waaruit blijkt wie welk deel bijdraagt in de kinderkosten en berekent of er daarna nog voldoende draagkracht resteert voor het betalen van partneralimentatie. De mediator stelt een vermogensopstelling voor u op. Hierdoor is het voor u in één oogopslag duidelijk wat er in uw situatie valt te verdelen. 

Next Level Mediation is een High Trust praktijk en voldoet aan de vereisten om voor u een subsidieaanvraag in te dienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mits u hiervoor in aanmerking komt. Belangrijk hiervoor is dat u aan de inkomens- en/of de vermogenstoets voldoet. De mediator verzorgt deze toets voor u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Next Level Mediation.