Mediator Wageningen

Mediator Wageningen

U heeft samen de moeilijke beslissing genomen, u gaat scheiden. Daarbij heeft u een mediator Wageningen nodig. Als gecertificeerd mediator en financieel scheidingsspecialist kan ik u daar waardig bij helpen. Omdat u in een lastige tijd waar het “normale leven” doorgaat is het goed dat u zich daarbij wilt laten helpen. Door mijn jarenlange financieel juridische ervaring zorg ik ervoor dat u met rust en duidelijkheid weloverwogen beslissingen kunt nemen. Als mediator te Wageningen kan ik u helpen bij uw scheiding van A tot Z, u hoeft niet zelf een advocaat te benaderen en u hoeft ook niet zelf naar de rechtbank. Dit wordt u allemaal uit handen genomen. 

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Uw scheidingsmediator Wageningen

Zodra u contact maakt met Next Level Mediation als uw scheidingsmediator te Wageningen, kom ik altijd eerst langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit kan bij u thuis plaatsvinden zodat het gesprek gevoerd kan worden in een vertrouwelijke omgeving. U hoeft er de deur niet voor uit en dat is voor u wel net zo handig. Gedurende het gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we samen waar uw behoefte aan begeleiding ligt. Aan het einde van dit gesprek kan ik direct goed inschatten wat de totale kosten van uw scheidingstraject zullen zijn. Dan weet u ook zeker dat u niet meer betaalt dan waar u behoefte aan hebt. Kortom: als scheidingsmediator Wageningen werk ik met een vaste prijs die ik u vooraf zal mededelen. Dit voorkomt verrassingen achteraf. 

Scheiden en kinderen

Wanneer u gaat scheiden is er direct speciale aandacht voor de kinderen. Ik zal u zodanig begeleiden dat het voor u mogelijk is, beslissingen te nemen waarbij de kinderen zo min mogelijk nadelige effecten zullen ondervinden. Naast de afspraken over de zorgverdeling zal ik voor u een berekening kinderkosten/ kinderalimentatie maken. Alle afspraken die u samen maakt zal ik voor u vastleggen in een ouderschapsplan, zodat dit voor de kinderen en voor u duidelijk is. Het verdriet bij de kinderen volledig wegnemen is onmogelijk maar op deze manier maakt u scheiden voor de kinderen meer draaglijk.     

Mediation Wageningen

Wanneer u gaat scheiden, kunt u daar zeker hulp bij gebruiken. Next Level Mediation biedt u begeleiding tijdens uw scheiding van A tot Z. De zorg voor u kinderen wordt vastgelegd in een ouderschapsplan, de kinderkosten/ alimentatie maak ik voor u inzichtelijk. Alle afspraken over de verdeling van o.a. uw woning, pensioen, overig vermogen en schulden leg ik voor u vast in een echtscheidingsconvenant. Zo wordt het voor u duidelijk en helder op welke manier u de scheiding kunt regelen. Voordat uw convenant naar de advocaat en rechtbank wordt verzonden bespreek ik met u de mogelijke scenario’s. Op die manier kunt u samen kiezen welk scenario het beste bij u past. Dat geeft u rust en duidelijkheid.  

Contact met Next Level Mediation

Bent u op zoek naar hulp bij scheiden in Wageningen? Wilt u de scheiding doelgericht en waardig afhandelen? Neem dan gerust contact op met Next Level Mediation. Als geregistreerd registermediator ben ik tevens high trust kantoor bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat wanneer u een relatief laag inkomen of laag vermogen heeft dat ik voor u een subsidie mag aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. In die situaties betaalt u voor het gehele traject niet meer dan een geringe eigen bijdrage. Neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Ik ben ook beschikbaar als mediator in Veenendaal en Ede. Kennismaken is altijd gratis!

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Next Level Mediation brengt u persoonlijke aandacht, rust en overzicht. Dit zult u ervaren wanneer ik uw scheiding zal regelen. De balans behouden tussen uw emotie en de harde materie is mijn uitdaging. Mijn jarenlange ervaring in de financieel/ juridische dienstverlening brengt het voordeel met zich mee dat ik deze materie goed begrijp en daarin met u kan meedenken. Daardoor hoeft u niet een financieel specialist in te schakelen en dat scheelt u in de kosten. Next Level Mediation is lid van de MfN (Mediation federatie Nederland) en werkt alleen met gekwalificeerde registermediators, is lid van de NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging) en werkt als High Trust praktijk samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Laat mij voor u beiden uw scheiding regelen, dat scheelt voor u beiden een eigen advocaat en daardoor geen dubbele kosten.

Altijd goedkoper dan wanneer u allebei met een eigen advocaat aan het werk gaat. Na een gratis kennismakingsgesprek zal de mediator u een vaste prijs voorstellen voor het gehele scheidingstraject. U betaalt alleen voor waar u behoefte aan heeft. Bij de vaste prijs zijn de advocaat- en rechtbank kosten inbegrepen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Next Level Mediation werkt samen met een lokale advocaat, dat bespaart u tijd en kosten, u hoeft dus niet zelf op zoek naar een advocaat en u hoeft ook niet zelf naar de rechtbank. U kunt ook kiezen om per uur te betalen. Dan betaalt u alle contact- en overige voor u gewerkte uren van de mediator.

Next Level Mediation is een High Trust praktijk en voldoet aan de vereisten om voor u een subsidieaanvraag in te dienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mits u hiervoor in aanmerking komt. Belangrijk hiervoor is dat u aan de inkomens- en/of de vermogenstoets voldoet. De mediator verzorgt deze toets voor u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Next Level Mediation.