Mediator Bennekom

U weet het zeker, u wilt scheiden en zoekt een ervaren en gekwalificeerde mediator in Bennekom en omgeving Veenendaal en EdeU zit in een periode waarbij erg veel op u afkomt. Alle ballen hooghouden en een op handen zijnde scheiding, dat vraagt wat van u. Waar begin je? Ik kan u daarbij helpen om in deze complexe situatie de rust en het overzicht te bewaren. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de financieel, fiscaal en juridische wereld en na meer dan honderd echtscheidingen te hebben begeleid, is voor mij bijna niets vreemd of complex. Als onafhankelijk mediator begeleid ik uw scheiding van begin tot eind. U hoeft niet zelf op zoek naar een advocaat en hoeft niet naar de rechtbank. Dit kan ik u allemaal uit handen nemen en dat geeft u de mogelijkheid in meer rust de juiste beslissingen te nemen.

Mediator Bennekom, gratis en vrijblijvend kennismaken

Als mediator Bennekom kom ik bij u thuis kennismaken, u hoeft de deur niet uit. Mocht het gesprek niet thuis kunnen plaatsvinden maak ik gebruik van een gespreksruimte bij u in de buurt. Het is belangrijk dat beide partijen aan tafel zitten, zodat we samen kunnen bepalen waar uw behoefte aan begeleiding ligt. Behalve kennismaken ontvangt u informatie wat u kan verwachten tijdens het echtscheidingstraject. Aan het einde van het gesprek krijgt u van mij te horen wat de vaste prijs is voor het gehele traject inclusief de kosten voor een advocaat en de rechtbank, kortom een all-in prijs zonder verrassingen achteraf. Daarna staat niets meer in de weg om te kunnen starten. 

Werkwijze mediator Bennekom

Als mediator kom ik doorgaans drie tot vier keer bij u langs voor een gesprek aan huis in Bennekom of omgeving. We zullen onderwerp voor onderwerp behandelen, waarbij het uitgangspunt is dit overzichtelijk en weloverwogen te doen. De onderwerpen die voorbijkomen zijn o.a. uw woning, uw pensioen, de inboedel en de zorgverdeling met betrekking tot de kinderen. Ook maak ik voor u een berekening alimentatie zodat u weet waar u aan toe bent. Alle afspraken die jullie maken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Deze documenten overhandig ik de advocaat met wie ik al enige jaren samenwerk. Vervolgens dient de advocaat de documenten in bij de rechtbank en zal hij ervoor zorgdragen dat uw scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand. Kortom, ook hier heeft u geen omkijken naar

Voordelen mediator Bennekom

Uw voordelen bij mediator Bennekom en omgeving. Uw scheiding wordt begeleid van A tot Z, u hoeft zelf niet op zoek naar een advocaat of te gaan naar de rechtbank. De gesprekken vinden plaats bij u thuis, daarvoor hoeft u de deur niet uit. Omdat ik jarenlang ervaring heb opgedaan in de financieel juridische wereld hoeft u niet op zoek naar een financieel specialist. Ik werk onafhankelijk en zelfstandig. Het enige dat ik voor u doe is het begeleiden van de scheiding. Kortom, ik verkoop geen hypotheken verzekeringen of andere producten. Wel onderhoud ik goede contacten met intermediairs uit de omgeving, waardoor ik u van actuele informatie kan voorzien. Ik ben lid van de Mediatorsfederatie Nederland en werk ik voor de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor ik voor u een subsidie/ toevoeging mag aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. 

Contact

Geïnteresseerd?  Blijf er niet langer tegenaan hikken of er alleen voor staan, maar laat u helpen en neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

mediator-ede

Stel vrijblijvend je vraag

0318-845113
info@nextlevelmediation.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.