Mediator Bennekom

Mediator Bennekom

U weet het zeker, u wilt scheiden en zoekt een ervaren en gekwalificeerde mediator in Bennekom en omgeving Veenendaal en Ede. U zit in een periode waarbij erg veel op u afkomt. Alle ballen hooghouden en een op handen zijnde scheiding, dat vraagt wat van u. Waar begin je? Ik kan u daarbij helpen om in deze complexe situatie de rust en het overzicht te bewaren. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de financieel, fiscaal en juridische wereld en na meer dan honderd echtscheidingen te hebben begeleid, is voor mij bijna niets vreemd of complex. Als onafhankelijk mediator begeleid ik uw scheiding van begin tot eind. U hoeft niet zelf op zoek naar een advocaat en hoeft niet naar de rechtbank. Dit kan ik u allemaal uit handen nemen en dat geeft u de mogelijkheid in meer rust de juiste beslissingen te nemen.

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Mediator Bennekom, gratis en vrijblijvend kennismaken

Als mediator kom ik graag bij u aan huis in Bennekom, in een vertrouwelijke omgeving. Indien dit niet mogelijk is kunnen we afspreken in één van de spreekruimtes. We zullen onderwerp voor onderwerp behandelen, waarbij het uitgangspunt is dit overzichtelijk en weloverwogen te doen. De onderwerpen die voorbijkomen zijn o.a. uw woning, uw pensioen, de inboedel en de zorgverdeling met betrekking tot de kinderen. Ook maak ik voor u een berekening alimentatie zodat u weet waar u aan toe bent. Alle afspraken die jullie maken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Deze documenten overhandig ik de advocaat met wie ik al enige jaren samenwerk. Vervolgens dient de advocaat de documenten in bij de rechtbank en zal hij ervoor zorgdragen dat uw scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand.

Voordelen mediator Bennekom

Uw voordelen bij mediator Bennekom en omgeving. Uw scheiding wordt begeleid van A tot Z, u hoeft zelf niet op zoek naar een advocaat of te gaan naar de rechtbank. De gesprekken vinden plaats bij u thuis, daarvoor hoeft u de deur niet uit. Omdat ik jarenlang ervaring heb opgedaan in de financieel juridische wereld hoeft u niet op zoek naar een financieel specialist. Ik werk onafhankelijk en zelfstandig. Het enige dat ik voor u doe is het begeleiden van de scheiding. Kortom, ik verkoop geen hypotheken verzekeringen of andere producten. Wel onderhoud ik goede contacten met intermediairs uit de omgeving, waardoor ik u van actuele informatie kan voorzien. Ik ben lid van de Mediatorsfederatie Nederland en werk ik voor de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor ik voor u een subsidie/ toevoeging mag aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. 

Contact

Geïnteresseerd?  Blijf er niet langer tegenaan hikken of er alleen voor staan, maar laat u helpen en neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Vrijblijvende afspraak maken Mijn werkwijze

Next Level Mediation brengt u persoonlijke aandacht, rust en overzicht. Dit zult u ervaren wanneer ik uw scheiding zal regelen. De balans behouden tussen uw emotie en de harde materie is mijn uitdaging. Mijn jarenlange ervaring in de financieel/ juridische dienstverlening brengt het voordeel met zich mee dat ik deze materie goed begrijp en daarin met u kan meedenken. Daardoor hoeft u niet een financieel specialist in te schakelen en dat scheelt u in de kosten.


Altijd goedkoper dan wanneer u allebei met een eigen advocaat aan het werk gaat. Na een gratis kennismakingsgesprek zal de mediator u een vaste prijs voorstellen voor het gehele scheidingstraject. U betaalt alleen voor waar u behoefte aan heeft. Bij de vaste prijs zijn de advocaat- en rechtbank kosten inbegrepen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Next Level Mediation is een High Trust praktijk en voldoet aan de vereisten om voor u een subsidieaanvraag in te dienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mits u hiervoor in aanmerking komt. Belangrijk hiervoor is dat u aan de inkomens- en/of de vermogenstoets voldoet. De mediator verzorgt deze toets voor u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Next Level Mediation.