Scheiden Ede

Heeft u de moeilijke keuze gemaakt en gaat u scheiden in Ede? Mijn naam is André Blanken, ervaren en gecertificeerd mediator. Er komt veel bij kijken tijdens de scheiding, en als scheidingsmediator begrijp ik dat precies. Door mijn uitgebreide financieel juridische achtergrond kan ik u op alle vlakken bijstaan rondom uw scheiding. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een advocaat. Scheiden te Ede bij Next Level Mediation: uw scheiding geregeld van begin tot eind. 

Uw scheidingsmediator te Ede

Wanneer u Next Level Mediation kiest als scheidingsmediator te Ede, beginnen we altijd met een vrijblijvend eerste gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik u meer informatie over de zaken rondom uw scheiding, daarnaast kunt u zelf beslissen of er een klik is met Next Level Mediation. Aan het einde van het gesprek maak ik voor u een inschatting van de totale kosten van uw scheidingstraject. Als scheidingsmediator rondom Ede vind ik het belangrijk dat u alleen betaalt voor wat ú nodig heeft.

Scheiden en kinderen

Scheiden is een emotionele gebeurtenis. Jammer genoeg worden hier de kinderen uit het gezin vaak in tenietgedaan. Als scheidingsmediator rondom Ede ben ik ook gespecialiseerd in scheidingen waarbij uw kinderen nauw betrokken zijn. Na het eerste kennismakingsgesprek kom ik dan ook bij u langs om een alimentatieberekening te maken en het ouderschapsplan op te stellen. Hierin staat de zorgverdeling van uw kinderen in vermeld. Vaak is het lastig om hier samen uit te komen. Daarom help ik u graag verder om tot de gewenste afspraken te komen. 

Hulp bij scheiden Ede

Wanneer u hulp nodig heeft bij scheiden in Ede, biedt Next Level Mediation u de juiste begeleiding voor het proces. Naast een alimentatieberekening en een ouderschapsplan stel ik ook een vermogensopstelling op. Zo weten beiden partijen waar ze na de scheiding financieel aan toe zijn. Het is belangrijk om te zien wat er voor jullie beide juist wél mogelijk is. Uw vragen worden nu meer inzichtelijk en dat geeft rust. Hierna bespreken we het gewenste scenario voor jullie beiden tijdens uw scheiding rondom Ede. 

Contact met Next Level Mediation

Bent u klaar om uw scheidingstraject snel en doelgericht af te handelen? Neem contact op met Next Level Mediation. Door mijn aansluiting bij de mediatorsfederatie (MfN) en Raad voor Rechtsbijstand (RvR) ben ik altijd voorzien van de meest actuele informatie. Een kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis. 

In elke situatie zal de mediator in zijn rol als scheidingsspecialist u veel werk uit handen nemen. Daardoor kunt u met de juiste focus, weloverwogen beslissingen nemen die van belang zijn voor de rest van uw leven. Niet alleen wanneer de communicatie tussen u moeizaam verloopt maar ook in die situaties waarin mensen denken dat zij geen mediator nodig hebben omdat zij in goede harmonie uit elkaar gaan. Ook dan is het raadzaam een mediator in te schakelen. U zult merken dat u dan vlotter door het traject heen zult gaan. Het bespaart u bovendien veel emoties, het is toch al een lastige tijd waarin veel geregeld moet worden.

 

Next Level Mediation brengt u persoonlijke aandacht, rust en overzicht. Dit zult u ervaren wanneer ik uw scheiding zal regelen. De balans behouden tussen uw emotie en de harde materie is mijn uitdaging. Mijn jarenlange ervaring in de financieel/ juridische dienstverlening brengt het voordeel met zich mee dat ik deze materie goed begrijp en daarin met u kan meedenken. Daardoor hoeft u niet een financieel specialist in te schakelen en dat scheelt u in de kosten. Next Level Mediation is lid van de MfN (Mediation federatie Nederland) en werkt alleen met gekwalificeerde registermediators, is lid van de NMv (Nederlandse Mediatorsvereniging) en werkt als High Trust praktijk samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Laat mij voor u beiden uw scheiding regelen, dat scheelt voor u beiden een eigen advocaat en daardoor geen dubbele kosten. 

Next Level Mediation is een High Trust praktijk en voldoet aan de vereisten om voor u een subsidieaanvraag in te dienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mits u hiervoor in aanmerking komt. Belangrijk hiervoor is dat u aan de inkomens- en/of de vermogenstoets voldoet. De mediator verzorgt deze toets voor u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Next Level Mediation. 

mediator-ede

Stel vrijblijvend je vraag

0318-845113
info@nextlevelmediation.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.